Taivalmaa-Sikakylän diakoniapiiri

Taivalmaa-Sikakylän diakoniapiirin logo

Taivalmaa-Sikakylän diakoniapiiri

Taivalmaa-Sikakylän diakoniapiiri on osa Jalasjärven kappeliseurakunnan diakoniatyötä ja yksi Jalasjärven kappeliseurakunnan kahdestatoista diakoniapiiristä. Koko Kurikan seurakunnassa diakoniapiirejä on yhteensä 37. Aikaisemmin toimimme Taivalmaan diakoniapiirinä, mutta kesällä 2020 yhdistimme voimamme Sikakylän kanssa, ja vuoden 2021 alusta nimi muutettiin vastaamaan laajentunutta toiminta-aluetta.

Tiedotamme toiminnastamme omalla Facebook-sivulla, täällä Taivalmaan kylän kotisivulla ja Taivalmaassa tapahtuu -tiedotuslehtisessä. Seurakunta ilmoittaa diakoniapiireistä ja muista tapahtumista JP Kunnallissanomien kirkollisissa ilmoituksissa ja seurakunnan kotisivulla. Lisätietoja.

Olet tervetullut mukaan toimintaamme. Helpoiten se käy osallistumalla kaikille avoimiin diakoniapiireihin, joita järjestetään, kunhan tilanne sallii.

Otsikko

Tekstiä tähän. Tekstiä tähän. Tekstiä tähän. Tekstiä tähän. Tekstiä tähän. Tekstiä tähän. Tekstiä tähän. Tekstiä tähän. Tekstiä tähän.Tekstiä tähän. Tekstiä tähän. Tekstiä tähän. Tekstiä tähän.

Tekstiä tähän. Tekstiä tähän. Tekstiä tähän. Tekstiä tähän. Tekstiä tähän. Tekstiä tähän. Tekstiä tähän.

Vieritä ylös