Taivalmaan nuorisoseura ry

Kuvassa Valkoisenkallion laturetkellä kaksi hiihtäjää katoaa kohta puiden taakse
Valkoisenkallion laturetki

Taivalmaan nuorisoseura

Taivalmaan nuorisoseura ry hoitaa kylässämme kyläyhdistyksen ja nuorisoseuran tehtäviä. Seurantalo ja samalla kylätalo on nimeltään Taivaltupa. Yhdistyksessä on yli 190 jäsentä. Tervetuloa mukaan aktiivisen seuramme toimintaan!

Seuran jäsenmaksut vuonna 2022:

Aikuinen15 €
Lapsi10 €

Seuran historiaa

Taivalmaan nuorisoseuran perustava kokous pidettiin 26.9.1994. Seuramme on Jalasjärven nuorisoseuroista nuorin. Se perustettiin, kun kylän koulu oli lopetettu keväällä 1994 ja tarvittiin rekisteröity yhdistys, joka voisi ostaa koulukiinteistön ja hoitaa sitä kylän yhteisenä kokoontumispaikkana. Kunta suhtautui uuteen nuorisoseuraan myönteisesti ja myi koulun sille 99 markalla. Uuden seurantalon nimeksi otettiin nimikilpailun jälkeen Taivaltupa.

Seuran ensimmäinen puheenjohtaja oli Kalevi Ristilä, joka oli myös perustavan kokouksen koollekutsujana. Ensimmäisenä sihteerinä toimi Päivi Haanpää ja ensimmäisenä rahastonhoitajana Leena Ristimäki.

Kalevin jälkeen puheenjohtajana seurasi Pauli Antila. Paulin lähdettyä opiskelemaan puheenjohtajaksi tuli Liisa Hovi ja myöhemmin sihteeriksi vaihtui Reijo Jaakkola ja rahastonhoitajaksi Paavo Antila.

Reijo ja Liisa vaihtoivat myöhemmin paikkoja, ja Reijosta tuli puheenjohtaja ja Liisasta sihteeri. Hänen jälkeensä sihteerinä ovat toimineet Sinikka Wallin ja Maria Kujansivu. Sittemmin Tapani Pihlaja oli pitkään puheenjohtajana.

Johtokunnan jäsenet 2023

Seuran puheenjohtajaksi valittiin Pauli Antila. Johtokuntaan kuuluvat Mikko Annala, Hanna Immonen, Tuomas Immonen, Reijo Jaakkola (varapj.), Simo Kivelä, Riina Niemistö ja Eija Saarela. Johtokunnan ulkopuolisena sihteerinä ja rahastonhoitajana toimii Paavo Antila.

Scroll to Top
Vieritä ylös